Administrator juli 31, 2017

Just do it! Ja, dat was het echt, gewoon doen! Want iedereen kan het. En dan heb ik het over het leren van werkwoordspelling. Altijd maar twijfelen en onzeker zijn, over die stomme d en t. En nu durf ik eindelijk te zeggen: ‘Ik ben best goed in spelling’.

In het begin denk je vaak nog: ‘Dit komt nooit goed’, maar beetje bij beetje leer je je de spelling eigen te maken. En dat was iets wat ik nog nooit had geleerd. Snel stampen en de volgende dag een toets maken, daar was ik een ster in. Maar dan, op de langere termijn, wist ik niks meer, keer op keer. Erg frustrerend dus. Door met de methodiek van De Leerwegbegeleiding je eigen weg te volgen en te leren op een manier die bij jou goed past, heb ik me de werkwoordspelling eigen kunnen maken. Ik heb leren focussen en daardoor gaat het nu bijna vanzelf!

Wat wel belangrijk is, is dat je het zelf wilt! Je moet discipline hebben om wekelijks ook thuis te oefenen. Als je dat kunt, dan kun je zeker weten straks ook de werkwoordspelling!