Administrator juli 31, 2017

Voorheen zat ik erg te worstelen met mijn concentratie en hoe ik moest leren voor mijn examens/toetsen. Ik zat ook erg met hoe ik mij moest ontwikkelen tot een volwassene.

Bij De Leerwegbegeleiding leerde ik dat ik niet zoals normale mensen dacht met cijfers en woorden, maar ik dacht in  beelden. Hierdoor had ik veel moeite met talen omdat ik de letters kon laten draaien in mijn hoofd waardoor ik een d als b zag en andersom.

Bij de praktijk leerde ik mijn concentratiepunt vinden, hoe ik mij goed kon concentreren. Ik leerde veel gedurende het kleien zoals hoe de wereld werkt dat er altijd een oorzaak en gevolg is.

De begeleiding heeft mij veel gegeven, het heeft mij geholpen met mijn ontwikkeling van tiener naar volwassene.

Het heeft mij veel geleerd over mijzelf over hoe ik denk en hoe ik dit (de opgedane kennis, red.) kan gebruiken in het dagelijks leven.

Ik heb geleerd hoe de Nederlandse taal en spelling werkt en ik weet nu ook hoe ik het moet toepassen. Ik heb geleerd hoe de wereld werkt en dat er door elke actie ik neem wel iets verandert, dus dat ik mijn eigen leven kan sturen en dat ik verantwoordelijk ben voor wat ik doe.