ADHD:

Als je ADHD hebt, dan ben je druk in je hoofd en in je doen en laten. Je reageert impulsief, hebt weinig remmingen en vliegt van de hak op de tak. Je kunt je moeilijk concentreren op iets dat jij niet echt leuk vindt, zoals schoolvakken. Vaak wordt je gedrag gezien als onwil, terwijl je de beste bedoelingen hebt. Je wordt veel gecorrigeerd en haalt vaak lage cijfers. Dit heeft een negatief effect op je zelfvertrouwen. Voor kinderen en volwassenen met ADHD biedt De Leerwegbegeleiding een Davis ADHD programma. We leren je hoe je je kunt focussen en jezelf en de wereld om je heen beter te begrijpen, waardoor je er beter mee om kunt gaan. Je hebt grip op jezelf en de situatie. Hierdoor word je rustiger. Door de counseling groeit het zelfvertrouwen en verbeteren de resultaten.

Testimonial Coen (9)
Ik kan zeggen :’Jola, doeg, hier heb ik niks aan en alle slimme ideeën van jou wegdenken. Maar dat ga ik niet doen, omdat het hele goede ideeën zijn en ik wil niet mijn hele leven een rotleven hebben. En eigenlijk vind ik jou best geniaal. Dus ik ga jouw ideeën gebruiken’.

Beroepsmatige dienstverlening aangeduid als Davis®, Davis Dyslexia Correction®, Davis Symbol Mastery®, en Davis Orientation Counseling® mag uitsluitend verleend worden door mensen die opgeleid en gecertificeerd zijn door de Davis Dyslexia Association International.